Bölcsődei mulatság

Mulatság a Bölcsődében

2019. augusztus 31-én, ismét kitárta kapuit a Városi Bölcsőde, hogy helyet adjon a lassan hagyománnyá váló nyári mulatságnak. Munkatársaimmal heteken át készültünk, szervezkedtünk, hogy vendégeinknek minél nagyobb örömöt tudjunk szerezni. A színes szalagokkal, lufikkal, lampionokkal díszített udvar legalább annyira vendégcsalogató volt, mint a süteményektől roskadozó asztalok, vagy a fülbemászó zeneszó.

Fáradozásunk nem volt hiábavaló! Az udvar lassan megtelt izgatott gyerekzsivajjal. A kicsik önfeledten fedezték fel a sok-sok izgalmas játékot. Lehetőségük nyílt kézműveskedni, ehető cukornyakláncot fűzni, de az ügyességüket is próbára tehették a mini kosárlabda palánknál, vagy a horgászmedence partján. Csillámtetoválást készítő kollégánk nem sokat pihenhetett, hiszen ő varázsolt szebbnél szebb figurákat a gyerekek kezére – nála mindig sorban állás volt.

A népi kosárforgó és természetesen a légvár is nagy sikert aratott.

Hevesi Imre, mindenki Imi bácsija ismét színvonalas koncerttel kedveskedett a vendégeknek. Szülő és gyermek egyaránt lelkesen ringott a zene ütemére, és hangos tapssal köszönték meg a csodás perceket.

Az idei meglepetés jármű egy quad volt, amit ezúton is köszönünk Takács Imrének, hiszen az izgalmas motor csakhamar a gyerekek kedvenc ülőhelyévé vált, és népszerű fényképezési lehetőségnek bizonyult.

Mozgalmas, élménydús délutánt tudhatunk magunk mögött!

Köszönettel tartozunk a Spektrum Alapítványnak, hogy támogatásukkal segítették rendezvényünk sikerességét, a szülőknek és minden vendégnek, akik önzetlen hozzájárulásukkal büfékínálatunkat gazdagították. Köszönjük önkéntes segítőinknek a közreműködést, az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ segítségét, és végül, de nem utolsó sorban, a Bölcsőde dolgozóinak, akik lelkesedése, szervező-készsége, gondos készülődése nélkül ez a délután nem jöhetett volna létre.

 

Mezőberény, 2019-09-04

Farkasné Vasvári Nikolett

                                                                                                   kisgyermeknevelő