A Szociális munka napja 2019

A segítő szakmában dolgozókat köszöntötték

A Szociális Munka Napja alkalmából Körösi Mihály Mezőberény Város alpolgármestere köszöntötte a Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat munkatársait 2019. november 15.-én a Berény Szállóban. Megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a szociális területen dolgozók végeznek a rászorultak, a legfiatalabbak és az idősek érdekében. Méltatta azt a segítőkészséget, türelmet és hivatástudatot, mellyel az intézmény munkatársai ellátják feladatukat.

Megyeriné Pénzes Mária igazgató is megköszönte kollégáinak a segítségre szorulók érdekében felelősségteljesen, áldozatkészen és nagy szakmai alázattal végzett munkát.

Az ünnepség alkalmat adott a szakterületükön kiemelkedő munkát végző munkatársak elismerésére is. 2019-ben erkölcsi elismerésben részesült ezáltal a Parlamentben megrendezésre kerülő Szociális Munka Napja országos ünnepségen részt vehetett: Bokor Sándorné gondozó, Boldi Ildikó bölcsődevezető, Farkas János karbantartó, Fekete Imréné gondozó, Hajkóné Gyebnár Katalin ápoló, Kukurugya Szabolcsné gondozó, Komócsin Katalin klubvezető, Lancendörfer Andrea technikai munkatárs, Makoviczkiné Thurzó Irén könyvelő, Mendel Erzsébet szakács, Sándor Imréné technikai munkatárs, Sándor Imre karbantartó, Schäffer Mártonné igazgatóhelyettes, Solymosi Györgyné ápoló, Szőke Andrea élelmezésvezető, Vagyon Lászlóné technikai munkatárs, Winter Lászlóné adminisztrátor.