Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat Mezőberény

Ünnepélyes bölcsődei csoportszoba átadás

„Városi bölcsőde bővítése Mezőberényben” ünnepélyes átadására került sor 2022. március 22-én. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Dankó Béla országgyűlési képviselő, Siklósi István Mezőberény város polgármestere, helyi képviselők, intézményvezetők, az egyházak képviselői, civilszervezetek képviselői és a sajtó munkatársai valamint a kivitelező Borgula-Ép Kft képviselője.

A lezárult TOP-1.4.1-19-BS1-2019-00011 azonosító számú, „Városi bölcsőde bővítése Mezőberényben” elnevezésű projekt kedvezményezettje Mezőberény Város Önkormányzata. A 2011-ben épült Városi Bölcsőde bővítése jelentős előrelépés, hiszen a megépült bölcsődei szoba tovább segíti a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérését, ezáltal a foglalkoztatás növelését, a bölcsődei ellátáshoz való hozzáférést.

Siklósi István polgármester köszöntőjében többek között megköszönte a kivitelező munkáját, a bölcsődei dolgozók türelmét az építkezés alatt és apró ajándékot adott át az új csoportszobába Dávid-Boldi Ildikó bölcsődevezetőnek.

Dankó Béla országgyűlési képviselő a gyermekekről szólt, a kedvezményekről, mely a gyermekvállalást segítik és utalt rá, hogy ilyen beruházás a most átadott bölcsődei szoba is.

Dankó Béla képviselő Úr, Siklósi István polgármester Úr és Megyeriné Pénzes Mária a Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat igazgatója a szalag átvágásával ünnepélyesen átadták az épületrészt, majd a jelenlévők megtekintették az intézményt. A bölcsődei szoba ünnepélyes átadása azt is jelenti, hogy rövidesen birtokba vehetik a kis gyermekek a részükre átadott épületrészt.


Címkék:
Skip to content