Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat Mezőberény

Közétkeztetési Központ

A Közétkeztetési Központ napi rendszerességgel biztosítja a városunkban működő nevelési oktatási intézményekbe beíratott gyermekek, tanulók számára a gyermekétkeztetést, …

A Közétkeztetési Központ napi rendszerességgel biztosítja a városunkban működő nevelési oktatási intézményekbe beíratott gyermekek, tanulók számára a gyermekétkeztetést, valamint a Humánsegítő Szolgálat ellátottai számára az életkoruknak és a szükségleteiknek megfelelő minőségű és tápértékű étkezést.

Az étkeztetéssel, étrendkészítéssel, nyersanyag felhasználással kapcsolatban a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendeletben foglalt követelmények az irányadóak.

A Közétkeztetési Központ 1200 adagszám előállítására alkalmas főzőkonyha, mely 2015. évtől a normál étkezés mellett szakorvosi javaslatra speciális étkezést is biztosít. Jelenleg kilenc féle diétás étkezést állít elő. Leggyakrabban előforduló diagnózis a diabetes, ezen kívül készít laktózmentes, purinszegény, epekímélő, pépes, gluténmentes és különböző táplálék érzékenységre összeállított diétás étrendet.

 

Étkezési térítési díjak

Érvényes: 2020. május 01–től

Étkezés típusaFizetendő bruttó térítési díj
Óvoda 
tízórai105,-Ft
ebéd240,-Ft
uzsonna97,-Ft
Általános Iskola
reggeli105,-Ft
tízórai126,-Ft
ebéd382,-Ft
uzsonna126,-Ft
vacsora121,-Ft
Szociális étkeztetés
ebéd540,-Ft
Megszakítás